Ajánld ismerőseidnek!
Az étkezési zselatin tartalmaz állati eredetű csontot (ebből készítik) és ha elkészítjük pont emiatt kocsonyásodik be. Akkor van ízületi fájdalmunk ha a csontban nincs megfelelő mennyiségű kalcium és ezt a csont az ízületből vonja ki hogy pótolja a számára létfontosságú alkotó elemet majd ha az ízületben nincs elegendő kalcium akkor nálunk embereknél ez fájdalom formájában jelentkezik
Hozzávalók
étkezési zselatin víz Elkészítés Bármilyen gyártótól vásárolt étkezési zselatinból el tudunk készíteni egy adagot vagy akár a teljes mennyiséget és hagyni kell kihűlni. |
Még folyós állapotban pl. a csuklóra kenni és rajta hagyni kb. 45 percet (ezt be kell tartani!) és látni fogjuk hogy szinte az összes mennyiséget felszívta az adott fájó terület, ami jó mert működik! Megmaradt egy vékony hártya rész a csuklón ezt csak le kell húzni és ennyi. Pontosan oda kerül a pótló anyag ahonnan ez hiányzik és meglátjátok el fog múlni a fájdalom! A megmaradt mennyiséget a hűtőben kell tartani és mindig felhasználás előtt a mikróban picit felmelegíteni és ismét kenni oda ahol szükséges! Ennél olcsóbb és hatékonyabb megoldás jelenleg nincs a piacon, nagyjából 40Ft egy kis tasak zselatin:-) Váljék mindenki egészségére!
Forrás itt található: