2016. április 23., szombat

Savanyú káposzta, amivel megelőzhető a rák és a szívbetegség is!


Ajánld ismerőseidnek! 








Inkább téli finomság a savanyú káposzta, amikor nincs annyi friss zöldség és gyümölcs, így a vitaminok is csekélyebb mennyiségben állnak rendelkezésünkre. A savanyú káposzta tele van hasznos vitaminokkal és ásványi anyagokkal, ezért az év bármely napján tanácsos fogyasztani, főként ha valaki nagyon szereti. 


Ugyanakkor ki kell hangsúlyozni, hogy a savanyú káposzta segíti az emésztést, mivel jótékony baktériumokat, probiotikumokat tartalmaz, megakadályozhatja a rák, a stroke, vagy a szívroham kialakulását is. Tele van C-vitaminnal, amely egy nagyon erős antioxidáns, ami képes semlegesíteni a betegségeket, gyulladásokat okozó szabad gyököket.



Teljes cikk itt található: