2016. június 20., hétfő

SZENZÁCIÓ! INGYEN LEHET MAJD TELEFONÁLNI >> ÚJ SZOLGÁLTATÁST INDÍT AZ EGYIK MAGYAR MOBILSZOLGÁLTATÓ! - NET SEM KELL HOZZÁ!


Ajánld ismerőseidnek! 








A Messenger, a WhatsApp és más hasonló szolgáltatások egyre jobban terjednek és ezt évek óta nézik tétlenül a mobilszolgáltatók, gondolt egy merészet és nagyot a Telekom végre csinál egy újat, ez a szolgáltatás sokkal jobbnak tűnik a többihez képest, mert a vonal másik végén nem kell hozzá netelérés. Elsőként Magyarországon indul ez az ingyenes szolgáltatás, amelynek segítségével hang- és videóhívást is lehet majd bonyolítani, és természetesen üzenetet is lehet küldeni.


A barcelonai MWC 2016 szakkiállításon bemutatta a Deutsche Telekom az új alkalmazást, az Immmr-t . A vállalat tájékoztatása szerint ez a szolgáltatás egyesíti az internetalapú telefonálás előnyeit a hagyományos mobiltelefonálással. Lehetővé teszi az Immmr bármilyen készülékről egyetlen mobilszám használatát: a szolgáltatás által tulajdonképpen virtuálissá válnak a mobiltelefonszámok, és ez azt eredményezi, hogy ezután a telefonszámok nem egy meghatározott készülékhez vagy SIM-kártyához tartoznak, hanem egyes felhasználókat azonosítanak.
Várhatóan 2016 második felében válik elérhetővé az Immmr, amely a hanghívásokhoz, videóhívásokhoz és üzenetküldéshez egyaránt használható új kommunikációs szolgáltatás. Nagy előnye, hogy ingyenesen lehet majd letölteni az alkalmazást az iPhone-okra és androidos készülékekre is, és számítógépről is ugyanúgy használható lesz. A magyar és a szlovák előfizetők használhatják majd elsőként a Telekomos Messengert, hangzott el a DT sajtótájékoztatóján.


A vállalat szerint ezt a szolgáltatást, amely hasonít a netalapú társaihoz ( Facebook Messenger, Skype, WhatsApp) az teszi különlegessé a többihez viszonyítva, hogy integrálja a netalapú és a hagyományos hálózatot:
azt a technológiát használja az Immmr mindig, amelynek az adott helyen éppen jobban kedvez a lefedettség. Ennek köszönhetően, ha az alkalmazásból vagy a webes felületről telefonálunk, akkor is majd azokkal a mobil- és vezetékes telefonszámokkal is, amelyeknek éppen nincs netelérésük, ingyenesen beszélhetünk.

Forrás itt található: