2017. április 30., vasárnap

Gyömbér, méz, kókusztej, és kurkuma: számos bélrendszeri problémára megoldást jelentenek!



Ajánld ismerőseidnek! 




Egy bizonyos kor után a legtöbb ember küzd a puffadás, székrekedés, túlzott gázképződés, vagy a rossz emésztés problémájával. A gyógyszeripar számtalan készítményt fejlesztett már ki ezek orvoslására, de inkább részesítsük előnyben a természet adta lehetőségeket. 


 Az alábbiakban egy nagyon hatékon módszert mutatunk be arra az esetre, hogy minél könnyebben meg tudjunk szabadulni az irritábilis bélszindróma tüneteitől. Mindössze mézre, kókusztejre, kurkumára, és gyömbérre lesz szükségünk a hatékony keverék elkészítéséhez.
A nem megfelelő táplálkozás, a mozgásszegény életmód, és a stressz, hatására egy idő után jelezni fog a szervezetünk, hogy bizony, valami nem működik megfelelően.


 
 Ilyenkor alakul ki a puffadás, a bélgázok, a rossz emésztés, a székrekedés, vagy az irritáblis bélszindróma. Az egészséges életmód alapvető feltétele a rendszeres mozgás, a megfelelő táplálkozás, a napi 2 liter víz, a sok zöldség és gyümölcs fogyasztása. Minden életkorban oda kell figyelnünk egészségünkre, gondoskodnunk kell testünk állapotáról.




Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is



Folytatás itt található: