2016. október 7., péntek

~ BUNDÁS MÉZES CSIRKE ~


Ajánld ismerőseidnek! 







Aki szereti a kínai konyhát, annak meleg szívvel ajánlom ezt a rántott csirkemellet. A különlegessége abban rejlik, hogy a dupla, fűszeres panírtól nem szárad ki a hús, a sütés után pedig a szószba megforgatva még különlegesebb ízvilágot kapunk. Az eddigi legfinomabb rántott csirke - most nálunk ez a favorit.




»HOZZÁVALÓK«
Szószhoz :
- 1, 5 dl víz, 5 ek szójaszósz, 4 ek méz, 3 - 4 gerezd fokhagyma, 1 tk reszelt gyömbér, chiliszósz - ízlés szerint

Panírozáshoz :
- liszt, 1 kk bors, 1 kk pirospaprika, 1 kk fokhagymapor
- 3 tojás, 3 ek víz, só, 2 ek étolaj
- zsemlemorzsa
és még :
- 50 dkg csirkemell


Folytatás itt található: