2016. október 7., péntek

~ LAMBADA SZELET ~


Ajánld ismerőseidnek! 





Kevés rakott kekszes sütemény van a blogon, talán mert mindig elfelejtettem venni vajas kekszet, meg igazából nem is vonzott a dolog. Inkább sütöttem 3 - 4 lapból álló süteményt és azt töltöttem be krémmel.  

Ennek a süteménynek a receptje is már kb 1 éve itt lapított a blogon, de csak most került sor az elkészítésére, a fotózásra és a közzétételre. Általában, mint ahogy már korábban is írtam, van úgy hogy nagyon sok receptet lepötyögök már jó előre és csak a fotókat kell beszúrni. Most ezeket a recepteket veszem sorra és kerülnek lassan lencsevégre - VÉGRE ! Ideje kitölteni az üresen hagyott sorokat.


»HOZZÁVALÓK«
Piskóta :
- 3 tojás, 3 ek porcukor, 3 ek liszt, csipet só, 1 ek étolaj

Sárga krém :
- 5 dl narancs ízű szénsavas üdítő
- kb 2 ek cukor - vagy ízlés szerint
- 2 cs vaníliás pudingpor

Fehér krém :
- 5 dl tej
- 5 ek cukor
- 5 csapott ek étk. keményítő

Csokoládémáz :
- 10 dkg étcsokoládé, 1 ek vaj
és még : - kb 20 dkg vajas keksz, rum



Folytatás itt található: