2016. október 7., péntek

~ PAPRIKÁS CSIRKEMELLSONKA ~


Ajánld ismerőseidnek! 







A fűszerezést mindenki a saját szájíze szerint variálhatja, nekem a receptben felsoroltak jönnek be, de ízesíthetjük mediterrán beütéssel, fokhagymásan stb. Mennyiséget nem is írok a fűszereknél mert egyénileg ez változó, a lényeg : az így készült felvágottunk biztos hogy mindenféle adalékanyagoktól mentes lesz.


»HOZZÁVALÓK«
- 50 - 60 dkg csirkemell
- füstölt pirospaprika, só, bors, fokhagymapor, majoránna, őrölt koriander

A húst vágjuk kb 6 - 8 darabra, a vastagabb részeket kissé lapítsuk ki. A fűszereket keverjük össze egy tálkába és dörzsöljük be vele a húsdarabok mindkét oldalát, tegyük egy simítózárral   ellátott tasakba, majd  tegyük a hűtőbe egy éjszakára 


Folytatás itt található: