2016. november 28., hétfő

4-szeres lesz a zsírégetésed, megelőzöd a rákot, és tele leszel energiával, ha ezt megiszod!



Ajánld ismerőseidnek! 




A matcha tea a legerősebb porított zöld tea.Ez Japánból származik, és régóta használják a keleti emberek. Egy csésze ebből csodálatos hatással van az egészségre.

Mi az a matcha tea?
Tiszta Gyokuro tea levelekből állítják elő, a különböző Camellia Sinensis fajtákból, hogy 3 hétig sötétben tartva a növényeket.

A sötét kényszeríti a növényeket, hogy magasabb klorofill tartalmat állítsanak elő, ami növeli annak tápértékét, és így a levelek élénkzöld színűek lesznek.

A Matcha közel 10-szer annyi a polifenolt és antioxidánst tartalmaz, mint a sima zöld tea, 2-szer annyi  antioxidánst, mint egy pohár vörös bor, körülbelül 9-szer annyi béta-karotint, mint a spenót, és 4-szer annyit, mint a sárgarépa.
Matcha tea előnyei

Íme néhány ok, miért idd a csodateát.
1. Harcol a rák ellen

A Matcha állítólag 100x több epigallocatechin gallát (EGCG) tartalmaz, mint más teák. az EGCG a leghatékonyabb rákellenes polifenol a zöld teákban.

Tanulmányok azt mutatják, hogy hatékony emlő-, petefészekrák, prosztatarák és a tüdőrák, valamint számos egyéb fajták ellen.

Matcha tea
2. Elősegíti az anyagcserét

A Matchát gyakran használják edzés előtt, növeli az energiát és a fókuszt az edzőteremben.

Tanulmányok azt is kimutatták, a Matcha edzés előtt fogyasztva növeli a zsírégetést. Ez becslések szerint 25% -kal több súlyvesztést.




 

3. Energiát ad

Ellentétben a kávéval, Matcha lassan szabadítja fel a koffeint, több órán keresztül. Ez azért van, mert L-theanine-t tartalmaz, ami szintén javítja a fókuszt. Többet, mint más teák.
4. Szépíti a bőrt

Matcha polifenolok gyulladásgátló és rákellenes tulajdonságokkal rendelkeznek, ezért megelőzi a bőrrákot és ráncosodát is visszafordítja, mert a ráncok apró gyulladások a bőrön.
5. Stresszoldó

L-theanine, a fent említett, szintén felelős a növekvő alfa agyhullámok aktivitását, amely elősegíti a pihenést.
6. Javítja a memóriát

Egy tanulmány, amelyet a nemzet Egészségügyi Intézet készített, megállapította, hogy:

“Eredményeink bizonyítékot szolgáltattak arra, hogy a zöld tea javítja a kognitív képességeket, különösen a memória funkciókat”
7. Növeli az immunrendszert

A Matcha fogyasztásával több T sejté képződik a szervezetben.
8. csökkenti a koleszterinszintet

A kutatások azt mutatják, hogy a zöld tea és a Matcha csökkenti a koleszterinszintet és megelőzi az infarktust.

9. Csökkenti a vércukor szintet

A Matcha teát  hagyományosan a vércukorszint csökkentésére is használják. Állatkísérletek eredményei arra utalnak, hogy a zöld tea segíthet megelőzni az 1. típusú diabétesz kialakulássát is, a 2. típusút visszaszorítja.

Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


Forrás itt található: