2016. november 28., hétfő

Morning Show a Rádió 1-en – Sebestyén Balázs és a Morning Show Rádió 1 -en folytatja!



Ajánld ismerőseidnek! 



Balázs és Morning Show kollégáit a Vajna rádiónál látták, bementek a Rádió 1 -hez!  


Sebestyén maga is kijelentette, hogy a Morning Show jelenleg több oldallal is tárgyal a folytatásról miután megszűnt a Class fm, köztük az Andy Vajna-féle Rádió 1-gyel. Szerinte a Rádió 1-et nem felülről irányítják majd, ami azért is fontos, mert ragaszkodnak a műsorkészítői szabadságukhoz. A tárgyalásokról rengeteg pletyka keringett, így elmentünk a rádió székházához, hátha találkozunk a Morning Show műsorvezetőivel, és meg tudjuk őket kérdezni a fejleményekről.

Ezt írta az index.hu : November 25-én délelőtt munkatársunk Rákóczi Ferenctől, a Morning Show egyik műsorvezetőjétől azt tudta meg, hogy

    vannak tárgyalások
    még nem írtak alá semmit
    ma is csak beszélgetni mentek oda
    meg kávézni
    és nem azért, hogy próbaadást vegyenek fel.

Rákóczi egyébként azt mondta, majd Balázs nyilatkozik, de ő nem érkezett meg, illetve ha igen, akkor egyenesen beállt a garázsba, mert kollégánk nem találkozott vele az épület előtt. Találkozott viszont a Morning Show hangmérnökével, aki szintén ott volt a megbeszélésen, legalábbis Rákóczival együtt ment be az épületbe. Vagy csak szereti a kávét, amit ott adnak, vagy valóban a pletykaszinten emlegetett próbaadás felvételére érkezett, ki tudja.

A Morning Show-ról egyébként szakmai berkekben biztosra veszik, hogy az országos lefedettségtől mág nagyon távol álló, de arrafelé haladó Rádió1-nél folytatódik, sőt, azt is tudni válik, hogy a szerződést már alá is írták, de legalábbis Vajnával már tutira megegyeztek. Hogy aztán a Balázs által oly sokszor emlegetett szerkesztői függetlenséggel mi lesz, az majd kiderül. Ezt az Index.hu írta, és ők azért általában közel állnak a valósághoz mindig!

Remélhetőleg hamarosan országos lesz a Rádió 1 is!

Íme a frekvenciák :

2016. november közepétől jelentősen bővült a 96,4 Rádió 1 vételkörzete, így a rádió Budapesten kívül az alábbi helyeken fogható:

r1


Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is


Forrás itt található: