2017. április 30., vasárnap

Több, mint száz évet élnek azok az emberek, akik ezt az italt isszák minden nap!



Ajánld ismerőseidnek! 




Egy 92 éves nagymama remek egészségnek örvend, hihetetlen, fiatalokat megszégyenítő erővel bír, mindenre a válasz pedig a kristály gomba rendszeres fogyasztása.
Fiának rendszeresen elkészíti, akinek azóta -orvosok meglepetésére- kiváló a vérképe, izületi, érrendszeri panaszai mára a múlté. Utána jártunk az “életelixír”-nek, és arra a statisztikára bukkantunk, hogy a limonádé rendszeres fogyasztói akár 100 éven felüli kort is megélik.


A Kaukázus lakói ismerik a kristálygomba gyógyító hatását, a gyerekek is isszák mint a vizet és sokan a 110 éves kort is elérik. Ez a világ egyetlen helye, ahol az emberek egészségesen ilyen magas kort érnek el.

Professzor Menkiw szerint (aki egész életében a kristálygomba hatását vizsgálta) a Kaukázusban ismeretlen a tuberkulózis, a rák, a gyomorbántalmak, stb. Németországban Dr. Drasek már a II. világháború előtt megállapította ezt a különös hatást. Kristálygombával gyógyította a légzőszervek hurutos megbetegedéseit, gyomorgörcsöket, krónikus bélgyulladásokat, májgyulladást, epebetegségeket, hólyagproblémákat és segített a nehéz betegségek utáni lábadozások idején is. A beteg-gyógyításban a kristálygomba mint anyatejpótlék, terhességi ekcéma ellen is szolgált, valamint krónikus altesti női betegségeknél.





Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is



Folytatás itt található: