Hozzávalók:
4 db tojás 4 ek cukor 2 ek kakaópor 4 ek finomliszt A krémhez: 3 dl tej 1 csg vaníliás pudingpor 30 dkg gesztenye massza 10 dkg vaj |
A tetejére:
2,5 dl habtejszín
Cukor ízlés szerint
1 habfixáló
Elkészítés:
A 4 db tojás sárgáját a cukorral kikeverjük.
A lisztet,kakaóport hozzá keverjük,majd a tojás fehérje kemény habját.
180 fokra melegített sütőben megsütjük.
A vanília pudingport a tejben felfőzzük,kihűtjük .
Hozzá keverjük a gesztenye masszát és a vajjal kihabosítjuk.
A tejszínt a cukorral ,habfixálóval keményre felverjük.
A tészta lapra a krémet kenjük ,majd a tejszínt.
Kakaóporral a tetejét meghintjük.
Forrás itt található: