2017. november 4., szombat

INGYEN TÉLI RUHÁT, ÉLELMISZERT, JÁTÉKOT A GYEREKEKNEK, ÉS TÜZIFÁT ADNAK! FOLYAMATOSAN OSZTJÁK SZÉT! RÉSZLETEK ITT



Ajánld ismerőseidnek! 




Tatabányai Angyalok segítik a rászorulókat

A tatabányai Jeszenszky Tibor már évek óta szervez gyűjtést minden karácsonykor a rászoruló családok számára. Az idei gyűjtés november 1-jén kezdődött.

A fiatal benzinkutas elhatározása szerint az év végéig annyi emberen segít, amennyin csak lehet. Ebben segítségére vannak a helyi lakosok is, már egy egész csapat szerveződött az akciókra.

 Tűzifát, ruhákat, élelmiszert, játékot gyűjtenek, amit folyamatosan osztanak szét a rászorulóknak.

Hatalmas összefogás alakult ki jelenleg is, már most tele van a garázs – mondta az M1 Híradójának Jeszenszky Tibor.

Elmondása szerint rengeteg ember segít és csatlakozott a kezdeményezéshez. Sokan írnak, hívják és keresik, miként tudják még segíteni az adományozást. Jeszenszky Tibor köré szerveződött egy csapat, amelyet Tatabányai Angyaloknak neveznek. A tíz-tizenöt főből álló csoport fogadja az adományokat, mindent dokumentál, intézi a szállítást és keresi a rászoruló családokat.

Több szervezettel is együttműködnek, szeretnék ha igazán jó helyre kerülnének az adományok. Gyerekjátékokat, tisztálkodási szereket, tartós élelmiszert, téli ruhát és akár tűzifát gyűjtenek a rászorulóknak.




 A korábbi akciókban is minden évben sikert arattak. 2013-ban a nagy havazások idején fogalmazódott meg Jeszenszky Tiborban, hogy segíteni szeretne, azóta az adventi időszakban, karácsony előtt megszervezi a gyűjtést. Bármiben várják a segítséget, hiszen tapasztalatai szerint évről évre egyre nagyobb igény van a segítségre.

A Tatabányai Angyalok adománygyűjtéséhez bárki csatlakozhat a közösségi oldalukon.




Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t 


Forrás itt található: