10 db tojásfehérje
230 g cukor SÁRGA RÉSZHEZ: 1 habkártyányi felvert tojásfehérje 2 db tojássárgája 1 ek liszt |
ELKÉSZÍTÉS
A tojásfehérjéket a cukorral verjük nem túl kemény habbá, majd dresszírozzunk szilikonos sütőpapírra 3-3 csíkot.
Ezekre nyomjunk 2-2 csíkot a sárga részből.
Lezárásképp újból nyomjunk 3-3 fehér csíkot.
A tetejüket vékonyan porcukrozzuk.
Előmelegített 175 °C-os sütőben süssük 35 percig, majd kapcsoljuk be a nedvesség tartalomcsökkentő funkciót, és süssük tovább újabb 35 percig.
Amint kivettük a sütőből, töltsük össze a két rudat forró sárgabaracklekvárral./ Aki szereti megtöltheti még felvert tejszínhabbal ,ami a lekvár tetejére kerül
Forrás itt található: