Ha szeretnél kipróbálni egy könnyen elkészíthető, „bonyolult” és drága alapanyagokat nem igénylő süteményt, akkor bátran ajánljuk a Krem a la Krem nevű íncsiklandó finomságot
|
Hozzávalók:
A laphoz
– 6 db tojás
– 6 evőkanál cukor
– 1 tasak csokoládé krémpor
– csipet só
A krémhez
– 250 ml tejszín
– 200 ml tej
– 1 tasak vanília krémpor
A laphoz
– 6 db tojás
– 6 evőkanál cukor
– 1 tasak csokoládé krémpor
– csipet só
A krémhez
– 250 ml tejszín
– 200 ml tej
– 1 tasak vanília krémpor
A mázhoz
– 100 g keserűcsokoládé
– 50 ml tejszín
– 50 g vaj
– 2 kiskanál áfonyalikőr
– 100 g keserűcsokoládé
– 50 ml tejszín
– 50 g vaj
– 2 kiskanál áfonyalikőr
Elkészítése itt található: