Tészta:
400 g liszt 2 evőkanál kakaó 2 evőkanál méz 2 tojás 200 g cukor 50 g vaj 2 kiskanál szódabikarbóna |
Főzött krém:
fél liter tej
4 ek. enyhén púpozott liszt
200 g porcukor
1 teáskanál vanília kivonat
Gesztenyekrém:
500 g gesztenyemassza
150 g puha vaj
100 g cukor
3 evőkanál rum
Tetejére:
100 g étcsokoládé
1 evőkanál olaj
Díszítéshez:
1 pici tojás fehérje és 100 g porcukor fényes habosra verve
fél liter tej
4 ek. enyhén púpozott liszt
200 g porcukor
1 teáskanál vanília kivonat
Gesztenyekrém:
500 g gesztenyemassza
150 g puha vaj
100 g cukor
3 evőkanál rum
Tetejére:
100 g étcsokoládé
1 evőkanál olaj
Díszítéshez:
1 pici tojás fehérje és 100 g porcukor fényes habosra verve
Elkészítése itt található: