Hozzávalók:
350 g Margarin, puha 350 g cukor 1 csipet só 6 tojás 300 g liszt 1 sütőpor 250 ml tojáslikőr 100 g csokoládé darabok 2 pohár cseresznye 800 ml tejszín 4 cs.vaníliás cukor 2 cs.habfixáló 200 g tejföl esetleg csokoládé dekoráció |
Melegítse fel a sütőt (felső / alsó hő: 175 ° C, keringtető levegő: 150 ° C).
Margarin, cukor és só, keverjük össze egy kézi keverővel, adjuk hozzá fokozatosan a tojásokat és keverjük. Keverjük össze a lisztet sütőporral és keverjük össze adjuk hozzá a 250 ml tojáslikőrt. Végül tegyük bele a csokoládé darabokat. Helyezzük a tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsibe.
Szórjuk meg cseresznyével. Tegyük be a forró sütőbe, és sütjük a középső szinten kb. 50-55 percig. Hagyja kihűlni.
A tejszínt,vaníliás cukorral keverjük ki,adjuk hozzá a tejfölt és a habfixálókat.
Tegyük a habot a sütemény tetejére.
Csorgassuk meg egy kis tojáslikőrrel és díszítsük csokoládé forgáccsal
Forrás itt található: