Sütünk egy 6 tojásos sárga piskótát,melyet kihűlve ketté vágunk!
Túrókrém: 500g túró ízesítünk tetszés szerint porcukorral,vaníliacukorral,citromhéjával,levével. Majd hozzá adunk 4 dl felvert tejszínhabot. |
Vaníliakrém:
2 csomag vaníliapudingot megfőzünk 8 dl tejben, 8 evőkanál cukorral,majd langyosan hűtjük.
Első piskótalapra öntjük a még langyos pudingot,erre kerül a túrókrém és befedjük a piskóta másik felével.
Hab:
Felverünk 2 dl tejszínhabot,belecsorgatunk 1 tábla fehér csokit felolvasztva,és ezt simitjók a süti tetejére,csokiforgáccsal leszórjuk.
A piskóta 25*35 tepsiben készült,légkeveréses sütőben.
Jó étvágyat kívánok!
Forrás itt található: