Hozzávalók:
• 4 szelet karaj csont nélkül A töltelékhez: • ½ csokor snidling /metélő hagyma / • 1 teáskanál grillfűszer keverék • 1 db jalapeno vagy hegyes erős paprika • 1 mokkáskanál chili pehely • 30 dkg krémsajt • só • 1 csomag szeletelt kőrishegyi sonka |
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk grillfűszerrel és chili pehelyjel. A paprikát és a snidlinget apróra vágjuk és összekeverjük a krémsajttal.
A hússzeleteket megkenjük a sajtkrémmel, felgöngyöljük, 2-3 csík sonkába tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 35-40 percet sütjük.
Köretnek szalma burgonyát készítettem mellé!
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Forrás itt található: