2017. december 5., kedd

Krémsajtos göngyölt karajszeletek



Ajánld ismerőseidnek! 




Hozzávalók:
• 4 szelet karaj csont nélkül
A töltelékhez:
• ½ csokor snidling /metélő hagyma /
• 1 teáskanál grillfűszer keverék
• 1 db jalapeno vagy hegyes erős paprika
• 1 mokkáskanál chili pehely
• 30 dkg krémsajt
• só
• 1 csomag szeletelt kőrishegyi sonka



 A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk grillfűszerrel és chili pehelyjel. A paprikát és a snidlinget apróra vágjuk és összekeverjük a krémsajttal.
A hússzeleteket megkenjük a sajtkrémmel, felgöngyöljük, 2-3 csík sonkába tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 35-40 percet sütjük.
Köretnek szalma burgonyát készítettem mellé!
Jó étvágyat kívánok hozzá!





Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t 


Forrás itt található: