Ajánld ismerőseidnek!
A madártej az egyik legkülönlegesebb desszertek egyike, és ha odahaza készítjük el, akkor még a káros adalékanyagoktól is megkímélhetjük magunk és családunk egészségét, így még egy érv, hogy a házi készítményekért érdemes megdolgozni.
|
Szükséges hozzávalók:
2 tasak zselatinpor
1 evőkanál tej
1 evőkanál cukor
450 g tejföl
450 g hideg tejszínhab
olaj a tepsi kikenéséhez
Hozzávalók a mázhoz:
5 evőkanál kakaópor
5 evőkanál cukor
1 tasak (8 g) zselatinpor
5 evőkanál tej
1 pohár hideg víz
Elkészítése itt található:
2 tasak zselatinpor
1 evőkanál tej
1 evőkanál cukor
450 g tejföl
450 g hideg tejszínhab
olaj a tepsi kikenéséhez
Hozzávalók a mázhoz:
5 evőkanál kakaópor
5 evőkanál cukor
1 tasak (8 g) zselatinpor
5 evőkanál tej
1 pohár hideg víz
Elkészítése itt található: