2017. január 31., kedd

KÖZMUNKÁSOK, EGYÉB DOLGOZÓK FIGYELEM! 220 EZRES FIZETÉSÉRT JELENTKEZHETTEK MOST! ÚJ ÁLLÁSLEHETŐSÉG KÖZMUNKÁSOKNAK IS! MUTATJUK HOL ÉS MIKOR JELENTKEZHET! GYORS KÉPZÉS, TISZTESSÉGES FIZETÉS!



Ajánld ismerőseidnek! 




GYORS KÉPZÉS, TISZTESSÉGES FIZETÉS! Akár havi félmilliót is kereshet ha stabil munkaerő! (pótlékokkal együtt)  Igaz, nem egyszerű. Összetett bérezési rendszer van!

220 ezer forintos fizetés, éjszakai- és készenléti pótlék, túlóraszolgálat, cafeteria, amely évente 200 ezer forint lehet, lakhatási támogatás, ruhapénz, utazási kedvezmény és kedvezményes mobiltarifa is.

A képzést eredményesen teljesítők a Készenléti Rendőrség hivatásos állományába 12 hónap próbaidő kikötésével kerülnek kinevezésre.

 Ami biztos:

a képzés első két hónapjában a modulzáró vizsgáig bruttó 150 000 Ft/hó munkabér,
a vizsga sikeres letétele után, a hivatásos szolgálati jogviszonyba lépés napjától
bruttó 220 300 Ft/hó alapilletmény.

Plusz pénz jár  a nyelvvizsgákért, összesen maximum 38 650 forint.

Plusz éjszakai pótlék is jár,  teljesített óránként a rendvédelmi illetményalap 0,5 százaléka.

Készenléti pótlék  a rendvédelmi illetményalap 0,25 százaléka.

Teljesítményjuttatás is van.

Jár a túlórapénz, illetve szabadnapot kaphatunk helyette ha inkább ezt kérjük.

Az illetmény egyébként négyévenként emelkedik.

A rendőri életpályamodell bevezetésével  magasabb iskolai végzettség, illetve szakképzettség megszerzését követően magasabb beosztásba történő kinevezés lehetősége is biztosított.

Az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a
Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályainak állományába

Járőrtárs
beosztás betöltésére

 A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várjuk.

A felvételt nyert pályázók 6 hónapos időtartamú moduláris képzésben vesznek részt, amelyet követően – sikeres vizsga esetén – őr-járőrtárs rész-szakképesítést (OKJ 51 861 03) szereznek. A résztvevők a képzés első két hónapjában munkaviszonyban állnak, majd a második hónap végén – sikeres modulzáró vizsga letétele esetén – a Készenléti Rendőrség hivatásos állományába 12 hónap próbaidő kikötésével kerülnek kinevezésre.

A beosztásban ellátandó feladatok:

Az őr-, járőrtárs rész-szakképesítéssel rendelkező hivatásos állományú járőrtársak a Határvadász Bevetési Osztályok feladatainak ellátásában vesznek részt.

A pályázati felhívás teljes anyaga, illetve a szükséges dokumentumok letölthető csatolmányként érhetőek el.

Aki határvadász szeretne lenni, itt tájékozódhat

Az i***gális mi***ciós nyomás növekedése miatt a kormány augusztus 10-én döntött arról, hogy háromezer új rendőrrel növelik a határvadászszázadok létszámát. Ezzel összefüggésben el is indult szerdán az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) határvadász-toborzó Facebook-oldala. 

Papp Károly országos rendőrfőkapitány szerdán sajtótájékoztatón jelentette be, hogy szeptember elsején kezdi meg a toborzást a rendőrség a többi között a megyei és a járási kormányhivatalok, valamint a pályaorientációs iskolák bevonásával, de felhasználják a közösségi média nyújtotta lehetőségeket is.

Az ORFK szerda délután arról tájékoztatta az MTI-t, hogy elindult a határvadászok toborzására létrehozott rendőrségi Facebook-oldal, az érdeklődők a https://www.facebook.com/hatarvadaszkepzes címen tájékozódhatnak és tehetik fel kérdéseiket a képzésről. Emellett a már korábban elindulthttps://twitter.com/police_hu oldalon is találhatnak információkat.

A rendőrség a 06-80-203-983-as, ingyenesen hívható telefonszámon is tájékoztat a határvadászképzésről

Mindezeken túl a rendőrség internetes oldalán egy új aloldal is megjelent szerdán, a http://www.police.hu/a-rendorsegrol/hatarvadasz-kepzes címen az érdeklődők megtalálják a pályázati felhívás teljes anyagát, a jelentkezési lapot, a szükséges dokumentumok listáját, valamint a kizáró okokat is.

Forrás : http://www.hirado.hu/ 




 

A Veszprém megyei toborzók továbbra is várják azok jelentkezését, akik érdeklődnek a határvadász szolgálat iránt.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportjának tagjai 2017. negyedik hetében is több helyszínen személyesen adnak tájékoztatást a határvadász-képzésről – a toborzók a következő helyszíneken és időpontokban várják az érdeklődőket:

2017. január 30-án 13 órától 14 óra 30 percig Veszprémben, az Emotion Fitness teremben,
2017. január 31-én 10 órától 12 óráig Tapolcán, a Wass Albert Könyvtár és Múzeumban,
2017. február 1-jén 14 óra 30 perctől 15 óra 45 percig Balatonfüreden, a vasútállomáson,
2017. február 2-án 10 órától 11 óráig a Pétfürdő Közösségi Ház és Könyvtárban,
2017. február 3-án 16 óra 45 perctől 18 óráig Balatonfüreden, a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban,
2017. február 4-án 10 óra 30 perctől 12 óra 15 percig Balatonfüreden a Marina Központban.

 A határvadász-képzéssel kapcsolatban tájékoztatást kaphatnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a helyi rendőrkapitányságokon, illetve a rendőrség honlapján.

Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t is



Forrás itt található: