Tészta:
2 tojás, 1 evőkanál kakaópor, 5 dkg zsír, 5 evőkanál méz, 35 dkg liszt, 1 kávéskanál szódabikarbóna Krém: 2 csomag tejszínízű pudingpor, 2 evőkanál liszt, 5 evőkanál méz, 5 dl tej, 2 dl tejföl, 25 dkg margarin. |
Elkészítés:
A tojást, a mézet, kakaót, zsírt, mézet gőz fölött habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztben elkevert szódabikarbónát. A tésztát 2 részre osztjuk, majd zsírozott, lisztezett (közepes méretű) tepsi hátán megsütjük.
A krémhez a pudingport, lisztet, mézet megfőzzük a tejben, és még melegen belekeverjük a tejfölt. A margarint habosra keverjük, a kihűlt pépet hozzáadjuk, jól eldolgozzuk, majd megtöltjük a lapokat. A tetejére csokimázat teszünk
Forrás itt található: