2016. november 14., hétfő

Őzgerinces csoda - sütés nélkül



Ajánld ismerőseidnek! 




Hozzávalók a kókuszos réteghez: 
1 őzgerincformához
 5 dl tej
 5 csapott evőkanál kristálycukor
 1 csomag vaníliás cukor
 3 púpos evőkanál sima liszt
 20 dkg kókuszreszelék

A kakaós réteghez:
 20 dkg darált háztartási keksz
 10 dkg apró darabokra tördelt háztartási keksz
 1,3 dl tej
 10 dkg porcukor
 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
 15 dkg vaj (esetleg margarin)
 1 evőkanál rum (vagy rumaroma, ha gyerekek is esznek belőle)
 1-2 evőkanál sárgabaracklekvár (attól függően, hogy ne legyen száraz ez a kakaós massza, de túl lágy se)

Elkészítése itt található: