2017. november 1., szerda

ŐSZIBARACK



Ajánld ismerőseidnek! 




Hozzávalók:

80 dkg liszt,
 2 dl tej, 
1 kávéskanál szódabikarbóna,
 2 tojássárgája, 
20 dkg zsír, 
30 dkg porcukor.


összegyúrjuk, golyókat formázunk és megsütjük.
 De nem kell nagyon sütni épp hogy színe legyen. langyosan óvatosan kikaparjuk a közepüket.

Töltelék:
a kikapart tészta,
 2 dl tej,
 ízlés szerint porcukor, 
rum,
 2 evőkanál kakaó,
 15 dkg margarin




habosra keverjük, majd betöltjük a tésztákat, kettesével összeragasztjuk.
egyik felét mandula, másik felét vérnarancs aromával bekenjük és megforgatjuk kristálycukorban. tetejét díszíthetjük levéllel.


Ha tetszett, akkor nyomj egy like-t 


Forrás itt található: